INNOVATIV AFFUGTINING BESKYTTER DIN VINTEROPLAGTE BÅD

Marselisborg Lystbådehavn tager den barske vinter alvorligt og har lavet et samarbejde med Cotes til fordel for vores optagende både om vinteren her på Marselisborg. Cotes er et yderst professionelt og innovativt affugtningsfirma som kan løse utallige opgaver i den danske industri.

Cotes affugtningsmetode er den eneste der fungerer effektivt i den danske vinter, og producerer desuden markedets mest energivenlige affugtere og har vundet flere internationale priser.

Vinterfugt i vinterhalvåret

Når du oplægger din båd for vinteren, vil den normalt have samme fugtniveau under dæk, som der er udenfor – typisk mellem 90 % og 100 % i luftfugtighed. Det kan have alvorlige konsekvenser for din båd. Allerede når luftfugtigheden overstiger 65 %, kan der opstå korrosion og dermed fejl i elnet og udstyr.

Ved 75 % er der risiko for sundhedsskadelig skimmelvækst, som ødelægger båden og er astma- og allergifremkaldende. Desuden kan kondensvand ødelægge træværk og interiør.

 

Det tilbyder vi                                                                                                                                            

Direktøren for COTES hedder, Thomas Rønnow, og er i øvrigt pladshaver her på Marselisborg Havn. Derfor har vi fået en spotpris på 2.000 kr.- for en båd under 30 fod og 3.000 kr .- for en båd over 30 fod. Der er kun plads til 18 både, og de skal placeret samlet, så det er endelig med at sikre en plads nu – Skriv til Havnekontoret (mh@marselisborghavn.dk) eller ring til havekontoret.