Spiseliv

Restaurant Seafood

Restaurant Seafood er din foretrukne fiskerestaurant i Aarhus. Vi har et nøje udvalg af kvalitetsfisk og -skaldyr samt en smuk beliggenhed på Marselisborg Havn.

Tlf.nr. 8618 5655

Restaurant Martino

Restaurant Martino ligger på 1. sal på Marselisborg Havn med en af byens flotteste udsigter over Aarhus bugten.

Restaurant Martino er en italiensk/dansk restaurant. Vores italienske køkken byder på lækre fiske- og kødretter, samt pizza og pastaretter. Blandt de klassiske danske retter serverer vi Martino’s populære pariserbøf eller stjerneskud.

I sommerperioden dækker vi op på den store udendørs terrasse med udsigt over smukke Aarhus Bugt.

Restaurant norR

Vi serverer danske klassikere, såsom æggekage, biksemad, højtbelagt smørrebrød og meget mere. Dertil serveres bl.a. vores egen producerede øl.

Vi har åbent alle ugens dage til frokost og aften, både til spisning i restauranten, eller til en kold øl i Sømands Pubben.

Alle vores retter er lavet 100 % fra bunden med de bedste årstidsbestemte råvarer, så du er garanteret en spiseoplevelse af høj håndværksmæssig kvalitet.

Bådcafé

Bådcafé ligger på færgen Sorte Louis helt ude ved indsejlingen til Marselisborg Havn. Du kan komme derud ved at følge stien, der går parallelt med havnen på den ene side og Strandvejen på den anden.

Vi har plads til gæster både udenfor og indenfor. Vi har eget køkken og serverer et udsøgt udvalg af retter samt øl, vin, vand og kaffe.

Kontakt os for at høre nærmere.

Mvh Besætningen på Sorte Louis

Ishuset

ishuset marselisborg

Midt på Marselisborg Havn ligger Ishuset, hvor vi sælger hjemmelavet, italiensk is.

Ishuset har et af byens største udvalg af hjemmelavet kvalitets is, med op til 28 forskellige varianter i butikken hver dag. Sortimentet er forskelligt i løbet af sæsonen, da vi bestræber os på at bruge årstidernes frugter og bær.

Ishuset har åbent fra det tidlige forår og lukker ned sidst i september, når havnen går i vinterdvale.

Surf Café

Surf Café er stedet med plads til alle og en dejlig afslappet ferie atmosfære.

I caféen servere vi lette anretninger og god kaffe med økologi og bæredygtighed i fokus.

Nyd vores lækre tapas, grillet luksus panini, surfer fritter eller lækre nybagte belgiske vafler. Desuden har vi et udvalg af croissanter, kager og brød.

Vi tilbyder også en spændende variation af øl og vine samt lækre økologiske sodavand og lemonade.

Du kan nyde din mad på vores solrige terrasse med havudsigt, i vores hyggelige Surfer Café eller Grab N’ Go på din gåtur langs den smukke marina.

Vi har åbent alle dage sammen med vores Stand Up Paddle Skole, så du altid kan få en bid mad efter er god tur på vandet.

Vi glæder os til at se dig!

Åbningstider:
Søn-tors: kl 9.30-18.00
fre-lør: kl 9.30 – 20.00

Aloha!