Båd

Peter Stig på sin nye båd i Marselisborg Havn

Det er en broget tilværelse, der har præget Marselisborg Havns nye altmuligmand, Peter Stig Andersen. Indenfor de sidste 20 år har han både passet western-heste, været landmand, arbejdet som ingeniør, selvstændig smed og sluttelig som afdelingsleder ved JTG på Fyn.

Her bliver to dage aldrig ens

Nu er det Marselisborg Havn, der kalder. Da Peter Stig for kort tid siden fik jobbet tilbudt, var han ikke i tvivl. ”Der skal ske noget nyt nu, og her på havnen vil der ikke være to dage, der er ens,” forklarer han. “Og så savner jeg Aarhus.”

Peters glæde ved at arbejde praktisk har været til stede helt fra dengang, han var barn, hvor han nysgerrigt skilte ting ad og samlede dem igen. ”Det har altid været nemt for mig med det praktiske og med problemløsning, fortæller han. ”Jeg skilte f.eks. min første stikkontakt ad, da jeg var tre.”

IMG_4886 kopi

Godt at have hænderne skruet rigtigt på

Og praktisk håndelag får Peter hårdt brug for i sin hverdag fra nu. Der er nok at gøre her på havnen- også for ham helt privat.  Peter har nemlig sluttet sig til Marselisborgs gruppe af fastliggere. Han skal altså bo på havnen i egen båd. For nylig købte han en båd på Sjælland til formålet og sejlede den hjem. Havde den været et ”rigtigt” hus, ville man nok have kaldt den et ”håndværkertilbud”. Den ser med hans egne ord ”farlig ud” lige nu, så den skal vist lige “shines”.

Alt det med at renovere båden har Peter dog heldigvis styr på. Noget helt andet er, da vi spørger til bådens navn. ”Den hedder ikke noget,” siger han med et lille glimt i øjet. Efter et let pres, kommer det dog frem, at bådens navn er  ”Nancy”, men det skal den altså ikke blive ved med: ”Det navn passer ikke til mig, og hvis noget skulle have et bedre forslag, så kan de bare byde ind,” siger Peter kækt.

Har du et godt forslag til Peters båd ?

Så…hvad skal Peter Stigs nye båd hedde? Skriv til os på Facebook, hvis du har et forslag: www.facebook.dk/marselisborghavn